Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دنیای امروز که عبور و مرور با خودرو بخش مهمی از زندگی مردم را تشکیل می‌دهد، ایمنی و کیفیت این وسیله نقلیه، در حفظ سلامتی و جان افراد جامعه، نقش مهمی در انتخاب خودرو توسط مشتریان را بر عهده دارد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایپانیوز ، در این شرایط شرکت‌های خودرویی مطرح، بیش از همیشه به دنبال آن هستند که خودروهای ایمن‌تر و باکیفیت‌تر به بازار عرضه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت سایپا در حال حاضر به عنوان یک مجموعه بزرگ خوروسازی در کشور است سهم مهمی از بازار خودروی ایران را به خود اختصاص می‌دهد و در طراحی و تولید خودروی شاهین، توجه به این نکات را در دستور کار خود قرار داده است، به طوری که برای خودروی شاهین سه سال گارانتی یا ۶۰ هزار کیلومتر پیمایش در نظر گرفته است.

این اقدام برای اولین بار در مورد یک خودروی داخلی انجام می‌شود و بیانگر این موضوع است که کیفیت عرضه شده در این خودرو به شرکت سازنده توان داده است تا بدون نگرانی، سقف گارانتی خودروهای داخلی را تا رقم بالاتری نسبت به قبل رشد بدهد.

این اقدام گامی موثر و قابل لمس در افزایش کیفیت برای عرضه به مشتریان است و شاخص کیفیت خودرو در کشور را رشد می‌دهد.

در کشور ما گزارش ماهیانه و سالیانه سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ارائه می‌شود که بیانگر شاخصی برای افزایش کیفیت خودروها است.

در تدوین این شاخص‌ها، استانداردهای بین‌المللی مدنظر است که در خطوط تولید خودروها تست و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

در روند این تست، نکات منفی خودروها مشخص می‌شود و بر این اساس ستاره‌های کیفی به خودروها تعلق می‌گیرد و رسانه‌ها در این حوزه به انعکاس وضعیت کیفی خودروهای موجود در بازار کشور می‌پردازند.

اطمینان خاطر از کیفیت خودرو شاهین با داخلی‌سازی قطعات میسر شد و درواقع سایپا با اطمینان از کیفیت قطعاتی که در داخل تولید شده است، در جهت ارتقای کیفیت گام برداشته است. با وجود ارائه این گزارش، بازخوردهای نظرات مردمی حاکی از این است که کیفیت باید در هنگام استفاده از خودرو حس شود.

این موضوع شرکت‌های خودروسازی را بر آن داشته است تا علاوه بر افزایش کیفیت در خطوط تولید به منظور دریافت ستاره کیفی، اقدامات دیگری برای کسب اعتماد و اطمینان خاطر مشتریان انجام بدهند.

شاهین، برآیند داخلی‌سازی و استاندارد

اطمینان خاطر از کیفیت خودرو شاهین با داخلی‌سازی قطعات میسر شد و درواقع سایپا با اطمینان از کیفیت قطعاتی که در داخل تولید شده است، در جهت ارتقای کیفیت گام برداشته است.

وجود تحریم‌ها که محدودیت‌هایی را برای خودروسازان داخلی به دنبال داشت، باعث شد تا سایپا نتواند از ظرفیت شرکت‌های خارجی استفاده کند. با این حال این شرکت توانست محصول شاهین را با کیفیتی به بازار بفرستد که در مشتری احساس مطلوب کیفیت را ایجاد کند.

انتشار ویدئوی آزمون عملکرد سیستم ایربگ در کشور برای نخستین‌بار

سایپا تست‌ها و آزمون‌هایی که خودروی شاهین در ضمن پروسه تولید خود در داخل و خارج از کشور گذراند را منتشر کرد که این اقدام نیز برای اولین بار در کشور در مورد یک داخلی انجام شد و توانست حس امنیت و آرامش خاطر را در مشتریان ایجاد کند، به طوری که اکنون شاهین به عنوان محصول جدید گروه خودروسازی سایپا می‌تواند همپای محصولات معتبر از شرکت‌های مشهور دنیا جوابگوی نیاز مشتریان باشد.

ویدئو آزمایش کیفی و ایمنی خودروی شاهین به عنوان یک خودروی ساخت داخل برای نخستین‌بار در ایران توسط شرکت سازنده، سایپا منتشر شد.

در این ویدئو که از انجام موفقیت‌آمیز آزمایش توسعه و عملکرد کیسه‌های هوا(ایربگ) خودرو شاهین حکایت دارد، لحظه برخورد خودرو به مانع و عملکرد کیسه‌های هوا برای حفظ سلامتی سرنشین به نمایش درآمده است.

تست کیسه هوای شاهین برای اخذ مجوزهای ECE و EEC برگزار شده است، سرعت این تست ۵۶ کیلومتر بر ساعت و در شرایط تست کیسه هوای SRS و برخورد ۱۰۰ درصد بوده و عملکرد کیسه هوای جلو در شرایط تست تصادف از روبه‌رو مورد سنجش قرار گرفته است.

در بحث عملکرد کیسه‌های هوا، دو تست اهمیت زیادی دارد؛ تست اول، عملکرد مدار و ماژول‌های کیسه هوا به عنوان معیار اصلی صحه‌گذاری و اعطای مجوزهای مختلف «ای مارک» و ECE است.

تست دوم که یکی از اصلی‌ترین تست‌های اجباری از سال ۲۰۱۸ است، تست نهایی کیسه‌های هوا در شرایط بازشو بر روی خودرو و تصادف است. در این روش کیسه‌های هوای SRS و SRP مورد بررسی دقیق‌تری قرار می‌گیرند و میزان بازشدن، جهت بازشدن، انحراف از مسیر ضربه، محل برخورد با سرنشین و سطح تاثیرگذاری در استانداردهای مختلف بررسی می‌شود.

با توجه به این‌که تست کیسه هوای شاهین برای اخذ مجوزهای ECE و EEC برگزار شده است، سرعت این تست ۵۶ کیلومتر بر ساعت و در شرایط تست کیسه هوای SRS و برخورد ۱۰۰ درصد بوده و عملکرد کیسه هوای جلو در شرایط تست تصادف از روبه‌رو مورد سنجش قرار گرفته است.

موفقیت شاهین در تست لازم برای مجوز فروش در اتحادیه اروپا

پس از انتشار ویدیوی تست تصادف از روبه‌روی «سایپا شاهین» که برای صحه‌گذاری عملکرد کیسه‌های هوا انجام شد، گروه خودروسازی سایپا ویدئو تست‌ تصادف دیگری از این خودرو را نیز منتشر کرده است.

در یکی از آخرین بررسی‌های انجام شده بر روی سازه «شاهین» در یکی از مراکز ایمنی سنجی اروپایی، محصول جدید سایپا توانسته از تست R95 استاندارد ECE سربلند و موفق بیرون بیاید.

تست تصادف ECE R95 به این گونه اجرا می‌شود که خودروی مورد نظر ثابت است و جسمی متحرک به جرم 950 کیلوگرم (MDB EEVC=950Kg) با سرعت 50 کیلومتر بر ساعت با زاویه 90 درجه‌ای به بخش کناری خودرو برخورد می‌کند. این تست، که Side Impact Test هم نام دارد، سلامت راننده (ES-2) را مورد بررسی قرار می دهد و با درنظر گرفتن برخی پارامترها بر روی خودرو و همچنین بررسی سازه پس از تصادف، اعتبارنامه ECE R95 به آن خودرو اعطا می شود.

تست تصادف و تأییدیه ECE R95 یکی از شش جزء اصلی برای اخذ مجوز فروش خودرو در اتحادیه اروپاست. در این تست هم سایپا شاهین در نسخه پایه به یکی از مراکز ایمنی سنجی اروپایی رفته و توانسته است استاندارد ECE R95 را به دست آورد.

شاهین، ایمن‌ترین خودروی ملی

حفظ تعادل هنگام ضربه، عدم شکست نقاط جوش و اتصال ستون‌ها، ثبات ستون افقی و سازه سقف، حفظ سلامت کامل ستون A و C، مهار صحیح نیروی وارد در نقطه R، امکان باز شدن درها پس از تصادف، سلامت سازه ضربه‌گیر داخل درها و جلوگیری از وارد شدن نیروی حداکثری به پا و پهلوی سرنشین، عدم شکست ستون افقی پایینی و… باعث شده است که شاهین حتی بدون داشتن کیسه‌های هوای کناری و پرده‌ای، استاندارد ارتقایافته ECE R95 را به دست آورد و به این ترتیب در جایگاه ایمن‌ترین خودروی ملی قرار بگیرد.

بنابر اعلام سایپا، در آینده نزدیک، نتایج بخش‌های دیگر تست‌های شاهین بر مبنای ECE در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عملکرد کیسه های هوا شرایط تست تست کیسه هوای عملکرد کیسه خودروی شاهین کیفیت خودرو تست تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!

به گزارش تابناک اقتصادی؛ آمار گمرک نشان می‌دهد در یک سال گذشته، حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار ارز برای دو شرکت بزرگ مونتاژکار خودروی چینی در داخل کشور تامین شده است. بر اساس آمار اعلام شده؛ نخست شرکتی است که با زیرمجموعه مرتبط با خود، بیش از یک میلیارد و ششصد و سی میلیون دلار دریافت کرده است و شرکت دوم نیز با مجموعه مرتبط با خودش، حدود ۸۹۷ میلیون دلار ارزبری داشته است تا خودرو‌های مونتاژی چینی  خود را راهی بازار کند؛ بنابراین با حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خروج ارز از کشور، به طور تقریبی به مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی گران قیمت در بازار داخلی ختم شده است.

رقم مونتاژ حدود ۲۵۰ هزار خودرو با خروج حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در شرایطی است که مهندسان صنعت خودرو اذعان می‌کنند که با حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار می‌توان یک میلیون خودرو در داخل کشور ساخت؛ این در شرایطی است که برای واردات همین مقدار خودرو (یک میلیون خودروی مشابه و هم کلاس تولیدی در داخل) باید تقریبا ۱۳ میلیارد دلار از کشور خارج شود!

بنابراین با یک حساب و کتاب ساده می‌توان نتیجه گرفت که در ازای خروج ۲.۵ میلیارد دلار برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودرو، می‌توان حدود ۷۰۰ هزار خودرو در داخل تولید کرد. رویکردی که به جهت تقویت تولید ملی و اشتغال زایی در داخل کشور بسیار با اهمیت است و همواره مورد تاکید رهبر انقلاب در راستای جهش تولید داخلی بوده است.

اما آنچه در این شرایط باعث ایجاد حواشی در خصوص سازوکار تخصیص ارز برای مونتاژکاران در مقابل تولیدکنندگان داخلی از جمله قطعه سازان شده، این است که برای سیاست گذار صنعت و حوزه ارز، حمایت از کدام گروه اهمیت دارد؟ مونتاژکار تولیدات کشوری نظیر چین یا قطعه ساز داخلی که علاوه بر تامین نیاز صنعت خودرو ایجاد اشتغال هزاران کارگر ایرانی و حال مشکل معیشت آنان  – کاهش قیمت برای مصرف کننده – تامین قطعات و خدمات بعد از فروش با حداقل هزینه و مهم‌تر از همه بومی کردن دانش خودرو سازی را ممکن کند؟

مساله و حواشی‌ای که حالا به وزارت صمت به عنوان متولی صنعت کشور نیز کشیده شده است و عباس علی آبادی وزیر صمت درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفته است: "من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند."

علی آبادی تاکید داشته است: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد. وزیر صمت افزوده است: به همکاران خود دستورات تازه‌ای دادم که این روند را شتاب دهند تا نگرانی‌های پیش آمده از بین برود.

به گفته علی آبادی وزیر صمت؛ سیاست‌های تخصیص ارز و محدودیت‌های وضع شده در جهت بهبود اوضاع است و هدف ما اینست که ضمن اینکه حداکثر بهره را از ظرفیت‌های داخلی می‌بریم نیاز‌های جامعه را هم برطرف کنیم بنابراین باید در واردات و تولید سیاستگذاری انجام دهیم که در نهایت منفعت مردم را تامین کند.

در این خصوص یادآوری می‌شود سال جاری را مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری و تنها در ۱۵ روز اول سال جاری در سه سخنرانی ایشان نسبت به تبیین ضرورت تولید ملی و تقویت ان با مشارکت مردم بصورت کامل نسبت به اهمیت منافع و ضرورت این موضوع بیان فرمودند.

انتظار می‌رود با عبرت از تخصیص ارز در سال گذشته که مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت، سیاست‌های جدید برای تخصیص ارز در مسیر تقویت تولیدات بومی در وزارت صمت صورت گیرد.

خاطر نشان می‌شود بر اساس آمار گمرک، در سال گذشته ۶۶ میلیارد و ۲۰۴ میلیون دلار ارز بابت واردات کالا به کشور، تخصیص و تامین شده است. این میزان خروج ارز از کشور برای صد شرکت نخست واردکننده برابر با ۲۴ میلیارد و ۶۰ میلیون دلار است که در این میان، حضور شرکت‌های خودروساز داخلی و شرکت‌های مونتاژکار خودرو حواشی‌ای به همراه داشته است.

 

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول